Solide fundamenter, rette vegger, riktig installerte tak!

Telefonnummer

+47 99867224

Skriv til oss

info@ankomfort.no

Arbeidstimer

Man - Fre 08:00 - 20:00

Hvem er vi?

Vi er et team med fagfolk som alltid står klare til å bygge eller utforme ditt drømmehus eller dine næringslokaler. Vi har en svært seriøs tilnærming til arbeidet, nettopp fordi at når du legger inn en bestilling hos oss, legger du din mest dyrebare eiendom i våre hender. Våre erfarne håndverkere gir ditt hjem både komfort og hygge, og vi verdsetter den tilliten våre kunder viser oss. Hver gang vi fullfører et nytt prosjekt setter vi stor pris på alle varme ord og anbefalinger fra våre kunder, som inspirerer oss videre i vårt arbeid. Solide fundamenter, rette vegger, riktig installerte tak – det er vårt selskaps målsetninger.

Hvorfor er vi det beste valget?

Vårt team består av fagfolk på sine områder. Selskapet har spesialister med lang erfaring i det skandinaviske markedet, de kjenner jobben sin godt og opparbeider seg stadig mer kunnskap og flere kvalifikasjoner i forskjellige opplæringsprogrammer. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder kun de nyeste og mest moderne teknologiene og prosessene, som bidrar til å spare både tid og penger i tillegg til å oppfylle alle forventninger.


Vi er imøtekommende og vennlige: vi prøver alltid å hjelpe kunden med alle aktuelle utfordringer, vi gir råd om hvilke løsninger som er mest hensiktsmessige og hjelper til med å ta avgjørelser i situasjoner hvor det er vanskelig å finne en løsning. Alle oppdrag utføres som om det var våre egne hus vi skapte – med kjærlighet og hengivenhet.


Vi kan tilby deg alle tjenester innen konstruksjon, overflate og reparasjoner på ett sted. Vi sparer deg også for tid – du trenger ikke lete etter flere ulike selskaper og koordinere de samme problemstillingene med hvert av dem. Vi har valgt oss ut pålitelige partnere som kan utføre rørlegger- og elektrikerarbeid i din bygning.

Hvilke tjenester utfører vi?

Hovedområdene i vår virksomhet:

Bygningsarbeid

Interiørdesign

Fasadeutforming

Taktekking

Miljøarbeid

Flislegging